Bachelor

Bachelor of Digital Media ved University of Salford

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Søknadsfrist
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Bachelor of Digital Media ved University of Salford

Ta en bachelor i Digital Media ved University of Salford

Interesserer du deg for digitale medier? BA Digital Media er et av programmene SONOR sender flest norske studenter til. I løpet av utdanningen vil du få tekniske ferdigheter innen digital design, innholdsproduksjon relatert til human-computer-interaction, brukervennlighet og psykologi i sammenheng med interaksjonsdesign. 

Om utdanningen

Digitale medier handler om hvordan vi skaper, kommuniserer og samhandler med teknologi. Digitale medier er essensielt for et bredt spekter av bransjer og yrker som for eksempel webdesign, spillutvikling, sosiale medier, markedsføring, kommunikasjon og datavisualisering.

Basert i Manchester vil du studere på ett toppmoderne campus i MediaCityUK, hvor du også finner en rekke vellykkede medieselskaper som for eksempel BBC og Channel 4. Her tilrettelegges det for innovasjon og et unikt samarbeid i læring, undervisning og forsking.

I løpet av studiet i Digital media vil du få de kreative og tekniske ferdighetene som kreves for ulike stillinger i mediebransjen. Du vil få kompetanse til å jobbe innenfor design, strategi eller utvikling av digitale opplevelser hvor du realiserer digitale løsninger på problemer.

University of Salford

University of Salford er et aktivt og nyskapende universitet som ligger like utenfor Manchester i England. Med 20 000 studenter har skolen etter hvert blitt en veletablert forskningsinstitusjon som er særlig kjent for sine tette bånd til industrien og ulike bedrifter. Som student ved University of Salford kan du forvente deg et nyskapende og kreativt studiemiljø!

På skolens hovedcampus, Peel Park, tilbys de fleste bachelor- og mastergradsprogrammene. Her kan du studere alt fra journalistikk, design og arkitektur til kriminologi, ingeniørfag og zoologi. På campus har du alt du trenger; bibliotek, butikker, studentforeninger, barer og kaféer, samt studentboliger og treningssenter

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor of Digital Media ved University of Salford, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Salford
  • Søknadsfrist: Kontakt SONOR

Opptakskrav/Søknad


  1. Ta kontakt med SONOR: Få studieveiledning og informasjon om de forskjellige universitetene vi samarbeider med.
  2. Få studieveiledning: Over telefon, e-post eller ved et av våre kontor i Oslo, Trondheim eller Bergen. Vi hjelper deg med å finne det universitetet og studiet som passer deg.
  3. Søknadsguide: Når du har funnet studiet og skolen du vil søke på kan du laste ned søknadsguiden for universitet fra SONORs nettside. Du finner søknadsguiden i høyrerammen av hver skoles universitetspresentasjon. Her finner du informasjon om utfylling av søknadsskjema, og hvilke vedlegg som skal være med i søknaden.
  4. Les informasjonen nøye: Les informasjonen i guiden nøye for å finne ut hva du trenger, og hvordan du fyller ut søknadsskjemaet. Ta kontakt med din studieveileder hvis du står fast.
  5. Send inn din søknad: Når du har fylt ut søknaden og har skaffet alle dokumenter som kreves, sender du søknaden til vårt kontor i Oslo. Her blir søknaden din lest gjennom og kontrollert for feil og mangler, før den skannes og mailes til vår kontaktperson ved det aktuelle studiestedet. Dersom du har løpende kontakt med studieveileder i Trondheim eller Bergen kan du sende papirene til vedkommende i stedet.

Kostnader

Ta kontakt med SONOR for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor of Digital Media ved University of Salford.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Study Outside Norway (SONOR)
Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved Study Outside Norway (SONOR)

Highlights