Videre- og etterutdanning

Organisering, ledelse og samspill (masteremne)

Varighet
1 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Organisering, ledelse og samspill (masteremne)

Hvorfor organisering, ledelse og samspill?

Studenten skal gjennom studiet opparbeide seg relevant kunnskap, ferdigheter og kompetanse på et høyt akademisk nivå og på linje med det som forventes av ledere i næringsliv, organisasjoner og offentlig forvaltning. Målet med emnet er å gi studentene kunnskap og forståelse for klassiske og nye teorier og metoder som brukes innen organisasjons- og ledelsesfag, og at de skal kunne anvende denne kunnskapen i løsning av praktiske problemstillinger i en arbeidssituasjon.

Dette lærer du

Emnet gir oversikt over organisering og ledelse i et helhetlig perspektiv og innblikk i de sentrale teoriene og sammenhengene innenfor fagfeltet. Det legges særlig vekt på hvordan organisering og ledelse påvirker samspill mellom grupper og individer. Kompetanse om de menneskelige sider ved organisasjonen innvirker på utøvelsen av lederskap og arbeidsprestasjoner, og er derfor en viktig ferdighet i alle utviklingsorienterte organisasjoner. En god leder må kjenne seg selv og forstå hvordan samspillet internt påvirker organisasjonens indre liv og konkurranseevne.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights