Bachelor

Reiselivsledelse bachelor

Varighet
3 år, 6 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år, 6 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Reiselivsledelse bachelor

Reiselivsbransjen er for deg som liker å gi andre gode opplevelser. Reiselivet finnes i hele verden og gir deg muligheter til å jobbe i det landet eller den regionen du har lyst til å bo i.

Som leder i reiselivet forventes det at du er aktivt med i den daglige driften og løser utfordringer etter hvert som de oppstår, samtidig som du skal se framover, planlegge og legge til rette for at både gjester og medarbeidere trives.

Med en bachelor i reiselivsledelse fra Norsk hotellhøgskole lærer du å se helhetlig på service og ledelse. Studiet gir deg verktøyene for å forme dagens og framtidens største næring, du lærer hva som kreves for å drive reiselivsbedrifter på elitenivå, utvikle reisemål, designe helhetlige, meningsfylte og bærekraftige opplevelser og å yte gjestfrihet. Hos oss får du innsikten og kunnskapen du trenger for å drive en konkurransedyktig reiselivsbedrift og skape en god arbeidsplass for medarbeidere. Ledelsesfag som service- og personalledelse er avgjørende for å bygge denne kompetansen. Reisemålsutvikling må skreddersys for det enkelte reisemål, og derfor står reiselivsfag sentralt i utdanningen som tilbys ved Norsk hotellhøgskole.

Vi er den eldste og største hotellutdanningen i landet, og våre tidligere studenter jobber i hotell- og reiselivsbransjen over hele landet. Mange av dem kommer inn som gjesteforelesere, og som student får du unike muligheter til å bygge nettverk. Kompetanse på gode opplevelser, god service og profesjonalitet er svært viktig i næringslivet og gjør at våre studenter er etterspurte, også utenfor hotellbransjen.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere....

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Stavanger

Highlights